• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Наша гордість

Наша гордість

Гордість школи – її випускники.

Якої б галузі людської діяльності ми не торкнулися, у кожній серед кращих знайдемо тих, кому путівку в життя дала наша школа. Про всіх годі сказати, спробуємо хоча б про декого:

Стретович В. М. - депутат Верховної Ради України

/Files/images/Стретович.jpg

Максюта А. А. - перший заступник Міністра економіки України

/Files/images/Максюта.jpg

Охрімчук С. М. - скрипаль, народний артист України, лауреат Міжнародних конкурсів

/Files/images/10.jpg

/Files/images/Андрійчук IMG_0002.jpgАндрійчук Тамара Володимирівна - кандидат філософських наук, доцент

Кайдалов Володимир Валентинович- лауреат Всеукраїнських конкурсів

/Files/images/DSCN7990.jpg

Головач Микола Аскольдович - кандидат технічних наук

/Files/images/03 IMG.jpg

Гордістю педколективу Іршанської середньої школи є її вихованці, які з честю виконали інтернаціональний обов’язок в Афганістані, проявивши неабиякий героїзм, мужність та відвагу, часто ризикуючи своїм життям. Це Добров Андрій, Кирильчук Іван, Антіпов Валерій, Корчевий Микола, Бєльчин Олег, Сидоренко Сергій, Романчук Михайло, Сидоров Євгеній, Ткачук Сергій, Субін Віктор, Осіпов Олександр, Сидоренко Сергій та Романчук Михайло за героїчні подвиги нагороджені бойовими нагородами – орденом Червоної Зірки.

/Files/images/08 IMG_0006.jpg

Значна частина наших учнів повя'зали свою долю із мужньою професією офіцера, захисника Вітчизни, досі служать у Збройних Силах України.

Успішно закінчили військову академію підполковники Охріменко Микола і Тимошенко Анатолій, майори Подайніцин Михайло і Хлібович Володимир, Банцер Юрій, Дубровін Андрій.

Ми пишаємось і пам'ятаємо наших випускників, які віддали своє життя за цілістність і незалежність нашої Батьківщини:

Фролов Сергій Вікторович

/Files/images/frolovbig.jpg

Загинув 9 лютого 2015 року поблизу села Гранітне (Волноваський район) на півдні Донецької області від обстрілу з самохідних артилерійських установок прямим попаданням

Нагороджений : медаль Президента України «Захиснику Вітчизни» (посмертно)

Відзнаки : значок «Обов’язок виконано з честю», знак голови селищної ради «Почесний громадянин селища»

Богуш Олексій Анатолійович

У 2014 році з першою хвилею мобілізації був призваний до 26-а окрема артилерійської бригади

/Files/images/bogusholeksiybig (1).jpg1 вересня в десяти кілометрах від Луганська поблизу села Весела Гора під час нещадного обстрілу ворожих БМ - 21«Градів» Олексій отримав осколкове поранення в живіт, контузію та пошкодження легенів. Був доставлений до шпиталю у м. Харків, пізніше - в Київ. Два тижні лікарі та сам Олексій боровся за життя. Проте рани виявилися занадто тяжкими. 14 вересня перестало битися серце молодого героя.

Похований у с. Старики Коростенського району Житомирської обл..

Указом Президента України № 282/2015 від 23 травня 2015 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)

Яндюк Олег Васильович

/Files/images/yandukbig (1).jpg

У березні 2014 року був мобілізований до Збройних Сил України. Служив у 11-тій батареї 4-го дивізіону 26-ї окремої артилерійської бригади. Два місяці на військових навчаннях під Житомиром, а далі – Луганськ, в самісіньке горнило війни і смерті.

8 січня 2014 року, не доживши всього 20 днів до чергового ,24-го дня народження, Яндюк Олег загинув у бліндажі між Щастям та Новоайдаром.

Нагороджений: Указом Президента України № 311/2015 від 4 червня 2015 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Зі стін Іршанської загальноосвітньої школи вийшло 4 тисячі 868 випускників. Ці люди живуть і працюють серед нас. Вони своєю щоденною невтомною працею розбудовують рідну країну і ми пишаємось тим, що вони були учнями нашої школи!

Кiлькiсть переглядiв: 1929

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Листопад 2022 Наступна
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930