• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інтелектуально-розважальне шоу «Хто кращий?»

Інтелектуально-розважальне шоу «Хто кращий?»

2018-03-23

«Хто кращий?»: хлопці чи дівчата – ось у чому питання.

Старшокласники Іршанського НВК вирішили знайти на нього відповідь, адже бажання дізнатися, хто кращий, розумніший і спритніший не покидає теперішню молодь. 21 століття – час фемінізму і упередженого ставлення до жіночої статі і це викликає великий ажіотаж серед учнів.

Отож, 23 листопада в шкільній їдальні пройшов конкурс «Хто кращий?» . Ведучими дійства були Пилипончук Олександр та Тушинська Ірина , які наповнили конкурс невимушеними жартами та забезпечили надійну підтримку своїм командам.

Шоу було надзвичайно напруженим та веселим. Протягом усього вечора учасники виконували найрізноманітніші завдання, демонстрували глядачам свої знання та вміння. У конкурсі «Збери літери» учасники виявляли свою спритність та уміння швидко зорієнтуватися, адже їм потрібно було скласти загадане слово з літер, які вони мали на собі.

Конкурс «Відгадай пісню» змусив представників обох команд попітніти, але лише дівчата відгадали задуману пісню протягом відведеного часу.

Із цікавим завданням – відгадати «Хто я?» швидше зуміла справитись команда хлопців, хоча дівчата теж показали чудову креативність та харизму.

Під час конкурсу «Обмін ролями» дівчата розбиралися зі столярними інструментами, а хлопці з кухонним приладдям.

Особливе захоплення було від змагання «Зірки в ряд», у якому хлопці розставляли дівчат в міру того у кого найбільше помад в косметичці, а дівчата відгадували хто з хлопців має більше аудиозаписів в соціальних мережах. Насправді правильні відповіді були настільки неочікуваними, що кожна команда змогла вірно вгадати лише одного учасника.

Команда переможець мала можливість заробити додатковий бал, давши відповідь на бонусне запитання типу: «Скільки відсотків дівчат нашого закладу уміють готувати?» та «Скільки відсотків хлопців відмовились би від побачення з дівчиною через великий мороз?»і.

Вечір пробіг дуже цікаво та емоційно. На завершення ведучі подякували присутнім за підтримку.

Шоу «Хто кращий?» у НВК проходить не вперше, але завжди цікаво та емоційно. Команда дівчат перемогла, однак остаточна відповідь навряд чи колись буде дана. А от веселий процес пошуку хочеться побачити знову. Так що чекаємо наступного року, щоб дізнатися: хто ж таки кращий.?

Кiлькiсть переглядiв: 369

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930