• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей для майбутніх першокласників

День відкритих дверей для майбутніх першокласників

2018-03-27

/Files/images/IMG_1026.JPG

/Files/images/IMG_1031.JPGВже традиційним став у Іршанському НВК « Гімназія – ДНЗ» День відкритих дверей для майбутніх першокласників . Ось і цього року 23 березня заклад гостинно відчинив двері вихованцям дитячого садочка та вихователям.

День був сповнений творчості та позитивних емоцій. Адміністрація школи, вчителі та учні початкових класів з посмішкою зустріли майбутніх першокласників, запросили малечу до Країни Знань.

Скільки сюрпризів, цікавих зустрічей чекало на присутніх! Адже і вчителі, і учні хотіли зробити цей день особливим, незабутнім, щоб перше знайомство зі школою викликало у дітей тільки приємні спогади і сформувало позитивне ставлення і до школи, і до вчителя, і до процесу навчання в цілому.

Третьокласники запросили гостей до себе в клас. І розпочався справжній урок. Сповнені уваги, діти слухали дорослих, школярів, зустрічалися з казковими героями, виконували практичні завдання, вчилися збирати портфель, повторювали правила протипожежної безпеки, розповідали про себе, малювали, гралися, співали. Майбутні першокласники завітали до комп’ютерного класу, спортивного залу, їдальні, оглянули класні кімнати. В кінці свята кожен вихованець дитячого садочка в подарунок отримав повітряну кульку та зошит.

/Files/images/IMG_1034.JPGЗустріч пройшла в атмосфері доброзичливості та великої зацікавленості з боку майбутніх першокласників та глибокого переконання , що школа – найкраще місце на землі!

Свято закінчується, але кожного дня, кожної хвилини заклад чекає на майбутніх першокласників! Чекають нові друзі та вчителі! Тож приєднуйтесь до нашого творчого та згуртованого колективу! Приходьте навчатися, спілкуватися, радіти і жити разом з нами! Пам’ятайте: у стінах Іршанської гімназії завжди раді вам! /Files/images/IMG_1050.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 497

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930