День самоврядування

2015-10-02

День вчителя - перше і найголовніше свято жовтня! День наших наставників, людей, які всі свої сили віддають для того, щоб наступне покоління було якомога розвинутішим, кращим, ніж попереднє. Кожен із нас, певно, хоч раз мріяв на хвилинку побути на місці педагога, того, хто завжди наповнює твоє життя новими і новими фактами. І ось саме на День вчителя в нашому закладі учням старших класів надалася така можливість.

Цілий тиждень голови комісій Шкільного Парламенту вибирали найкращих і найдостойніших учнів для викладання навчальних дисциплін. Це був дуже відповідальний крок для кожного, адже для того, щоб впевнено та сміливо зайти в клас, потрібно мати безліч якостей, які притаманні вчителям.
Ось нарешті прийшла п'ятниця, і старшокласники, відповідальні і дорослі, зайшли до учительської. Ох, як же ж приємно сидіти на місцях тих людей, які вчать тебе!

/Files/images/_uchn/P7070647.JPGІ почався перший урок... Українську мову викладала Чаплінська Анна, англійську мову - Северин Марія і Тичина Юлія, світову літературу – Герасимчук Михайло, алгебру – Сотник Аліна, основи здоров’я, фізкультуру – Алексюк Ілля, біологію – Світельська Наталія... Восьмикласники стали вчителями початкових класів. На один день кожен із них відчув себе старшим, достойним поваги, навіть трішки гордим, що їм випала така місія. Бачити очі дітей, читати у них вдячність за кожен урок – благословення. Сьогодні учні відчули те, що відчувають вчителі.

/Files/images/_uchn/P7070614.JPG Та не все було так просто. Звісно, важко навчати маленьких людей, які потребують уваги і повні нестримної енергії. Тому після маленьких проблем, з якими зіткнулися учні старших класів, кожен почав ще з більшою повагою ставитися до професії "вчитель".

Адже праця педагога потребує повної самовіддачі, блискучого розуму, доброти душевної, щирості думок, запалу в очах і твердої зібраності. Важко бути вчителем. Тому давайте в цей день подякуємо тим, хто став для кожного підтримкою і другом - нашим педагогам!
На завершення дня учні підготували незвичний подарунок для педагогів - відеопривітання. Зі сльозами радості і вдячності переглянули викладачі цей невеличкий фільм .

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi

  • Выпусник 2012

    2015-10-26 11:52:26

    а можна где то увидеть видео которое подарили ученики?...

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930