Біг заради гармонії.

2016-09-07

6 та 7 вересня 2016 року наша гімназія зустрічала гостей із європейських країн у рамках міжнародної легкоатлетичної естафети «Всесвітній біг заради гармонії». Зворушливо та тепло, із хлібом-сіллю на кордоні районів Коростенського та Хорошівського дорогих гостей зустрічали заступники голови райдержадміністрації В.А. Римар та Г.І. Ширченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації О.В. Матвійчук, учні, педагоги Іршанського НВК на чолі із директором В.Г. Забродською.

Втішно, що майбутні випускники гімназії вільно та невимушено змогли спілкуватися англійською мовою із закордонними гостями.

/Files/images/P6131403.JPGФакел гармонії переходив із дитячих рук до дорослих, сповнюючи кожного своїм теплом, додаючи віри у мирне співіснування всіх держав і народів, а ще – наповнюючи серця добротою, вірою та надією. Наші гості раділи цій зустрічі не менше нас, тому, коли виникла пропозиція пробігти невелику дистанцію із факелом – побігли всі, незважаючи на вік та статус.

Після далекої дороги, завжди хочеться завітати в затишний дім, де на тебе чекають. Колектив санаторію-профілакторію Іршансього гірничо-збагачувального комбінату на чолі із головним лікарем О.В. Примасюком стали для гостей району гарними господарями такої домівки.

А зранку знову зустріч із уже знайомими і незнайомими дітьми, батьками, наставниками, мешканцями селища Іршанськ. Слова привітань, державний гімн звучить, як набат, як поштовх до дії, права рука на серці й у наших гостей, співають усі - зворушливо і водночас твердо.

Гості вітають усіх, грають з учнями та педагогами, співають, жартують, фотографуються, та найголовніше – вони дарують свої посмішки і людям, і сонцю, і дню, який прийшов.

/Files/images/P6131423.JPGФакел гармонії на подвір’ї школи запалює директор, під бурхливі овації присутніх робить символічне коло. І знову він передається із рук у руки, від малого до великого, від чорнявого до білявого. Постійне коло - коло єднання та миру.

Ще одна дистанція із факелом учнів та гостей до межі Іршанська, неймовірна кількість фото, останні подяки та рукостискання, у деяких дівчаток в очах сльози. І знову в дорогу./Files/images/P6131432.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930