• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

2015-01-22

22 січня 2015р. у нашому закладі проходив районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи під назвою " Акмеологічний аспект діяльності заступників директорів по вивченню перспективного педагогічного досвіду". В ньому взяли участь представники 17-ти загальноосвітніх закладів.

/Files/images/DSC04916.JPGНа початку семінару директор Забродська Валентина Григорівна презентувала заклад, зупинившись на досягненнях вчителів та учнів.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Солдатова Ольга Миколаївна розповіла про форми і методи вивчення і впровадження передового педагогічного досвіду вчителів Іршанського НВК. Ольга Миколаївна зазначила, що професійне становлення та розвиток педагога включають у себе дві важливі складові: самоосвіту та здатність до творчості. А ще учитель має бути дослідником, для якого важливими є вміння аналізувати , визначати цілі і завдання своєї діяльності, планувати методичну роботу. Все це потрібно для професійного зростання, визначення тих вершин, досягнення яких і сприятиме підвищенню педагогічної майстерності та якості освіти. В презентації «Професійне зростання педагога» було показано результат творчої діяльності вчителів Ленц Олени Петрівни ,Мазяр Наталії Михайлівни, Шпоти Валентини Петрівни , Кулаківської Валентини Леонідівни.

/Files/images/P1220895.JPG

Завідуюча методичним кабінетом відділу освіти райдержадміністрації Костриця Т.Г. надала методичні рекомендації з виявлення, вивчення, узагальнення та поширення передового педагогічного досвіду.

Заступник директора з виховної роботи Субіна Валентина Василівна провела з учасниками семінару ділову гру «Особистісне зростання вчителя», завданням якої було скласти невелику програму особистісного зростання вчителя за однією з п’яти умовних сфер життєдіяльності людини: духовною, фізичною, емоційною, інтелектуальною, соціальною.

Соціальний педагог Мельник Ірина Володимирівна та практичний психолог Свінцицька Олександра Олександрівна здійснювали психологічний супровід семінару ( тренінг «Калейдоскоп думок»).

Кульмінацією заходу стало музичне вітання учасників семінару членами вокального гуртка (кер. Голомисюк Л.В.).

Х.Екслі сказав: «Один хороший учитель може змінити світ, якщо Віра стане човником, Любов – вітрилом,Надія – морем, тоді можна сміливо долати освітні хвилі». Тож бажаємо всім педпрацівникам професійного зростання !

Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930